Tarsus » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde 2 Gencin Yaralandığı Kavgadan Acı Haber Geldi! Hastanede Tedavi Altında Bulunan 16 Yaşındaki Mehmet Can Karaca Kurtarılamadı

Dün yaşanan olayda sokağa taşan tartışmada bıçaklar kullanılmış, yaşları 16 ve 17 olan 2 genç yaralanmıştı. Gençlerden biri kurtarılamazken polis ekipleri kavgaya karıştıkları belirlenen 7 kişiyi gözaltına aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Öğretmenler mahallesi 2904 sokakta gençler arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada 16 yaşındaki Mehmet Can Karaca karın bölgesinden, 17 yaşındaki N.G. ise sırtından yaralandı. Yaralı 2 genç hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Acı haber ise bugün geldi. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen Mehmet Can Karaca’nın hayattan koptuğu bildirildi. Karaca’nın hastane bahçesindeki yakınları acı haberle kahroldu.
 
Öte yandan olayla ilgili çalışmalarını derinleştiren emniyet ekipleri kavganın 9 kişi arasında yaşandığını belirledi. İsimleri belirlenen 7 kişi gözaltına alınırken kavgada kullanılan ve ölüme sebebiyet veren suç aleti bıçağın bulunamadığı öğrenildi.
 
Gözaltına alınan ve yaşları 18’den küçük olan 7 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.