Yenişehir » Toroslar » Tarsus » Yerel » Adana »

Mersin’de Bilgisayar Mühendisi Ş.Ö, Bitcoin Hesabındaki Para İçin Kaçırıldı! Paraları Almayı Başaramayan 4 Zanlı Polis Ekiplerince Yakalandı

Kaçırılma olayı sonrası çok sayıda kamerayı inceleyen emniyet ekipleri zanlıların adreslerini tespit etti. Mersin-Tarsus-Adana üçgeninde gerçekleştirilen operasyonlarda şüpheliler yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre olay 22 Haziran günü gece saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Gözne yolunda yaşandı. 28 yaşındaki Ş.Ö isimli bilgisayar mühendisi, yol kenarında bulunan bir restoran önünden kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar tarafından, kafasına silah dayatmak suretiyle araca bindirilerek zorla alıkonuldu. Ş.Ö’nün bitcoin hesabındaki paraları hacker marifeti ile almak isteyen şüpheliler işlemleri başaramayınca mağdur Ş.Ö’yü Yenişehir ilçesinde yol kenarına bıraktı.
 
Ş.Ö’nün ihbarı üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen zanlıların adres ve kimlik bilgilerini tespit etti. Yapılan çalışmalar sonrası şüphelilerden  M.B.Y Tarsus ilçesinde, C.Y ve M.T Adana’da, S.Y isimli şüpheli ise Mersin il merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.
 
Yağma olayı ile ilgili gözaltına alınan M.B.Y, M.T, C.Y ve S.Y. isimli şüpheliler çıkarıldıkları adli mercilerce; birden fazla kişi tarafından gece vakti silahlı yağma ve cebir, tehdit, hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.