Mut » Yerel »

Mersin'de Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasa dışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan çalışmalar sonucunda Mut İlçesi Kırkkavak ve Göksu Mahallelerinde 7 şahsın bahçelerinde uyuşturucu elde etmek amacıyla kenevir bitkisi ektiğini tespit eden Jandarma ekipleri belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli şahısların ev ve eklentileri ile bahçelerinde arama yapan Jandarma tarafından; 8.478 kök kenevir bitkisi, 8.165 gram kubar esrar, 452 adet kenevir tohumu, 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği ele geçirildiği belirtildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen 7 şüpheli şahıstan 5’inin tutuklandığı 2 şüpheli şahsın tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest
bırakıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.