Akdeniz » Yerel »

Altın Kesesini Polis Merkezine Teslim Etti

Ayağı ile dokunduğu kesenin içerisinden ses geldiğini fark eden kadın,10 adet yarım altın olduğunu görünce hiç tereddüt etmeden içi altın dolu keseyi polis merkezine götürerek teslim etti.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi Ayşe Söylemez (43), kısa süre önce askerden gelen oğluna iş aramak için çarşıya çıktığı sırada eve dönerken Yeni Mahalle civarında yolda küçük bir altın kesesi gördü. Ayağı ile dokunduğu kesenin içerisinden ses geldiğini fark eden kadın,10 adet yarım altın olduğunu görünce hiç tereddüt etmeden içi altın dolu keseyi polis merkezine götürerek teslim etti. Mağazalar Polis Merkezi ekiplerince konu ile ilgili çevrede ve mahalledeki kuyumcularda altınları kaybeden şahsın Zümrüt GENÇ (Erzurum/1961/işçi emeklisi) olduğu ve altınları Çakmak caddesindeki Adilkuyumcudan aldığı öğrenildi. Şahıs Polis Merkezine davet edilerek, altın kesesi teslim edildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.