Akdeniz » Yerel » Adana » Asayiş »

Mersin’de Otomobil İçinden Binlerce Dolar Çaldılar! Zanlılar Polisin Sıkı Takibi Sonrası Yakalandı

Şüpheli 3 kişinin kimliğini belirleyen emniyet güçleri, Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde düzenlenen operasyonla zanlıları yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre 25 Haziran günü akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi 138. Cadde üzerinde bulunan bir petrol istasyonundaki otomobilden çanta içerisinde 21.600 Amerikan doları, pasaport ve ehliyet çalındı. Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından hırsızlığın gerçekleştirildiği petrol istasyonu ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarından yapılan çalışmalar neticesi zanlıların H. T. , N. Ö. , K. E. olduğu tespit edildi.
Şüpheli şahıslar ile ilgili yapılan araştırmada, zanlıların Antalya’dan Adana’ya şehirlerarası otobüs ile gittikleri bilgisi alındı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler MEŞOT’ta yapılan çalışma sonrası zanlıları yakaladı.
H. T. , N. Ö. , K. E. isimli zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.