Silifke » Mezitli » Anamur » Yerel »

Mersin'de Uyuşturuculara Operasyon

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; uyuşturucu madde kullanan, imal ve ticaretini yapan ve uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ekipler tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucunda 3 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Mezitli İlçesi Sarılar Mahallesinde 1, Silifke İlçesi Atayurt Mahallesinde 1, Atakent Mahallesinde 3, Anamur İlçesinde 3 şüpheli şahıs olmak üzere toplam 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca şüpheli şahıslar ile birlikte; 612 kök kenevir bitkisi, 5 gr kubar esrar, 6 gr uç esrar, 110 gram bonzai, 63 gr metamfetamin ele geçirildi.
Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen 8 şüpheli şahıstan 4’ü tutuklanırken, 4 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.