Yerel »

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden Eş Zamanlı Denetim

02-05 Temmuz Tarihleri arasında Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde toplam 1.539 adet cezai işlem uygulandı.


@mersinhaber 'i takip et
Trafik kazalarını önlemek, sürücü ve yolcuların trafik güvenliğini arttırmak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek amacıyla;
Radarla hız, İhbarlı Kırmızı Işık, Cep Telefonu ve Emniyet Kemeri, Alkol ve Uyuşturucu / Uyarıcı madde kullanımına yönelik Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 02 – 05 Temmuz 2021 tarihleri arasında il genelinde eş zamanlı denetim gerçekleştirildiği belirtildi.
Yapılan denetimlerde 4.834 araç kontrol edilirken, 625 sürücüye aşırı hızdan, 85 sürücüye cep telefonu kullanmaktan, 94 sürücüye muayenesiz araç ile trafiğe çıkmaktan, 134 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 70 sürücüye emniyet kemeri kullanmadığından, 19 sürücüye zorunlu mali sigorta yaptırmamaktan, 104 sürücüye sürücü belgesiz araç kullanmaktan, 143 sürücüye alkollü araç kullanmaktan Trafik İdari Para Cezası uygulandığı bildirildi. 159 sürücüsünün sürücü belgesi geri alınırken 76 araç trafikten men edildi. Eksikleri bulunan araçlara diğer maddeler ile birlikte toplam 1.539 adet cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.