Tarsus » Yerel » Asayiş »

İstanbul’da İşlenen Cinayetin Firari Zanlısı Mersin’de Yakalandı! Çiftliğe Yapılan Baskında Yakalanan Zanlı Gözaltına Alındı

Mersin polisince yapılan çalışmalardan olumlu sonuç alındı, kasten öldürme suçlamasıyla aranan firari zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre cinayet olayı 2020 yılının Haziran ayında İstanbul Esenyurt’ta yaşandı. Mehmet A.K. (27) iddiaya göre husumetlisi olduğu ifade edilen 3 kişi tarafından önce darp edildi, sonra defalarca bıçaklandı. Kavga sonrası genç adam hayatını kaybederken zanlılar M.Ç. ve M.Ö. yakalanarak gözaltına alındı, C.K. (26) ise kayıplara karıştı.

Yapılan araştırmalar sonrası Mersin’de harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonrası firari C.K.’nın Tarsus ilçesi Takbaş mahallesinde bulunan bir çiftlikte olduğu belirlendi. 8 Temmuz günü akşam saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda cinayet zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan C.K.’nın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.