Silifke »

Silifke Belediye Başkanlığı’na Vekaleten Bakan Sadık Altunok Asaleten Başkan Oldu! Belediye Meclisi’ndeki Seçimi Kazanan Altunok ‘silifke İçin Çalışacağız’ Dedi

Silifke Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen seçime Silifke Belediyesi meclis üyeleri katıldı. Başkanvekili Sadık Altunok, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterildi. Millet İttifakı Erden Doğruöz isminde karar kılarken, Barış Kurşun ise bağımsız aday oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Salonda yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından seçime geçildi. ilk iki turda yeterli çoğunluk sağlanamayınca 3. turda en çok oyu alan Sadık Altunok, Mücahit Aktan’ın yerine vekaleten yürüttüğü Silifke Belediye Başkanlığı görevine resmen seçilmiş oldu.

Silifke Belediye Başkanı Altunok; ’’Başta Cumhur İttifakı meclis üyeleri olmak üzere tüm arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ederim. Biz her şeyden önce yol arkadaşım, kardeşim, canım, ciğerim Mücahit kardeşim hep beraber yıllarca bir arada olduğumuz kardeşim, ben haseten ona vekalet ettim. Onun adına teşekkür ediyorum. Dün de babasını kaybettik. Allah rahmet eylesin. İnşallah bugünden sonra da var gücümüzle Silifke için mücadele edeceğiz. Silifke için çalışacağız’’ açıklamasında bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.