Erdemli » Anamur » Yerel »

Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu! Jandarma Ekipleri 2 İlçede 8 Kişiyi Gözaltına Aldı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Yapılan çalışmalar kapsamında Erdemli ve Anamur ilçelerinde belirlenen adreslere operasyonlar yapıldı. Erdemli ilçesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen 4 şahıs Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandığı metruk bir binada arama yapan ekiplerce 12.320 gram bonzai ele geçirildi.

Yine Anamur İlçesinde de uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar ile birlikte 25 kök kenevir bitkisi, 360 gr uç esrar, 26 extacy hap, 1 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 5 adet cep telefonu ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 31 bin 375 TL para ele geçirildi.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan Erdemli ve Anamur ilçelerinde yakalanarak haklarında işlem yapılan 8 şüphelinin tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.