Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Vatandaşa Sunduğu Hizmete Vandal Saldırı! Engelliler İçin Yapılan Tuvaleti Parçaladılar

Sahilde vatandaşların hizmetine sunulan tuvaletlere saldırılar boyut değiştirdi, bu defa da engelliler için yapılan tuvaletin malzeme dolabı çalındı, musluk ve lavabosu parçalandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de belediyenin sahildeki vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için sunduğu hizmetlere yapılan saldırılar herkesin tepkisini çekti.
 
Sahilde bulunan Kültür Park’ta vatandaşların kullanımına kazandırılan sosyal tesisler, şehir magandalarının hedefi haline geldi. Bir süre önce halka açık tuvaletleri ve personel odalarını talan eden saldırganların yeni hedefi engelli vatandaşların kullanımı için yapılan tuvaletler oldu. Sahildeki engelli tuvaletine ait malzeme dolabı yerinden sökülerek çalındı, musluk, lavabo ve seramiklere zarar verildi.
 
Oluşan zarar sahile inen tüm vatandaşların tepkisine sebep oldu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.