Silifke » Aydıncık » Yerel »

Mersin’deki Orman Yangını 3.Gününde! Cumhurbaşkanı Erdoğan Yanan Yerlerin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" İlan Edildiğini Duyurdu

Yangından etkilenen bölgelerin Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; ‘’ Orman yangınlarından etkilenen bölgelerimizi “Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi” ilan ettik. Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkânlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.
 
Erdoğan açıklamasının devamında ise; ‘’ "Başta afet bölgelerindeki vatandaşlarımız olmak üzere aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi ifade ediyor, afet sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum" dedi.
 
Bu kapsamda Mersin’in Silifke ve Aydıncık ilçelerinde yangından etkilenen yerleşim yerleri "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilmiş oldu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.