Yerel »

Mersin İl Jandarma Komutanlığından DEAŞ Örgüt Üyesine Yakalama

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi maksadıyla çalışma başlatıldı


@mersinhaber 'i takip et
Suriye Ülkesi El Bab bölgesinde DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten ve illegal yollarla Türkiye'ye giriş yaparak Mersin iline geldiği tespit edilen 1 örgüt mensubunu yakalamak amacıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma ekiplerince operasyon başlatıldığı belirtildi. Şüpheli şahsın Mersin ilindeki adresi tespit edilerek yapılan operasyon sonucunda DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma operasyon düzenlenen adreste yaptığı aramalarda çok sayıda dijital malzeme ve dokümanı ele geçirerek incelemek üzere el koydu. Yakalanan 1 şüpheli şahıs Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.