Tarsus » Erdemli » Yerel »

Mersin'de Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretini Yapan Şahıslara Operasyon

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapan şahıslara yönelik araştırmaları devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince yapılan araştırmalar sonucunda Erdemli ilçesi Akpınar Mahallesi ve Tarsus İlçesi Konaklar Mahallesinde 2 şahsa yönelik
operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda şüpheli şahısların ev ve kullandığı araçlarda arama yapıldı. Yapılan aramalarda 2.500 gram kurumaya bırakılmış kenevir, 40 gram kenevir tohumu, 1.175 gram kubar esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 76 adet tabanca fişeği, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıstan 1’inin tutuklandığı, 1 şüpheli şahısın ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest
bırakıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.