Tarsus » Yerel »

Kovid Kabusu Bitmiyor! Mersin’in Tarsus İlçesinde 18 Yaşındaki Genç Virüs Sebebiyle Hayatını Kaybetti

Vaka sayılarındaki hızlı artış sonrası ölüm oranları da çoğalmaya başladı. Tarsus’ta bir genç kovid illetine yenildi.


@mersinhaber 'i takip et
Koronavirüs kabusu yeniden artış göstermeye başladı. Yaz aylarıyla birlikte vaka sayılarındaki düşüş sonrası atılan normalleşme adımları sonrası bazı vatandaşların önlemleri bırakması ve Kurban Bayramı hareketliliği sebebiyle vaka sayıları 25 binleri geçti. Ayrıca bazı kesimlerin aşı karşıtlığı yapmaları ya da oluşan yanlış algıdan dolayı kitlesel bağışıklığın da oluşamaması sebebiyle ölüm sayıları da çoğalmaya başladı.
 
Türkiye’de son günlerde hızla artış gösteren COVID-19 vaka sayısı Mersin genelinde tehlikeli boyutlara ulaştı. Acı haber ise Tarsus ilçesinden geldi. Koronavirüs nedeniyle ilçede yaşayan 18 yaşındaki A.B. isimli genç yaşamını yitirdi.
 
Tarsus Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde doluluk oranı artarken, normalleşme adımlarının atılmasıyla ihtiyaç duyulmadığı için kapatılan pandemi servisinin de yeniden açıldığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.