Yerel »

FETÖ/PYD Operasyonları Devam Ediyor! Mersin Merkezli Operasyonda Çok Sayıda İlde Baskınlar Yapıldı

Mersin'deki FETÖ operasyonunda 2 asker tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
TEM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının aralarındaki iletişimi sağlamak amacıyla kullandıkları Bylock, Eagle, Talk Kakao vb. programları kullanmaya başlamadan önce terör örgütü içerisinde mahrem imam olarak sorumlu düzeyde faaliyet gösteren örgüt mensuplarının faaliyet gösterdikleri illerde kendilerine bağlı olarak faaliyet yürüten askeri personeller ile büfeler/kontörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edildi.

Mahrem imamlar ile irtibat kurdukları tespit edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla 9 Ağustos günü yapılan operasyonel çalışma neticesinde; 1 Yarbay , 1 İhraç Binbaşı, 1 Yüzbaşı, 1 Teğmen, 5 Astsubay, 2 Uzman Çavuş, 1 emekli Astsubay,1 emekli Uzman Çavuş, 1 açıkta Uzman Çavuş, ve 3 askeri öğrenci olmak üzere toplam 17 şüpheli Mersin, Ankara, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Muğla, Sivas, Erzincan, Şırnak, Edirne, Balıkesir, Yalova illerinde yakalanarak gözaltına alındı.

13 Ağustos tarihinde Adli Mercilere Sevk edilen şüphelilerden 2 şüpheli tutuklanırken 15 şüphelinin Adli Kontrol kararı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.