Gülnar » Spor »

Başkan Ünüvar’dan Futbol Kursuna Katılan Öğrencilere Forma Hediyesi

Gülnar’da camilerimizde açılan Yaz Kuran Kurslarında, Gülnar Belediyesi ve Gülnar İlçe Müftülüğü koordinesinde yapılan Futbol Kursuna katılan öğrencilere forma hediye edildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İlçe Kaymakamı  Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkan Alpaslan ÜNÜVAR, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı  Celal KADİM, Ak Parti İlçe Başkanı  Tevfik KALEMCİ ve İlçe Müftüsü Yusuf KAYA camilerde kuran kursu eğitimi alan, futbol kursuna katılan öğrencileri ziyaret edip, forma hediyelerini takdim ettiler.

Gülnar Belediye Başkanı  Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Camilerimizde Yaz Kuran Kurslarında, Belediyemiz ve İlçe Müftülüğümüz koordinesinde yapılan Futbol Kursuna katılan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda desteklenmeleri onları geleceğe emin adımlarla taşınacaktır. Kursumuz çok verimli geçiyor. Bizim amacımız sağlıklı nesiller yetiştirebilmek. Kursumuzda antrenörümüz tarafından tespit edilen öğrencilerimiz başarılı bir sporcu olmaları için branşlarına göre yönlendiriliyor ve branşlarına göre eğitimlerini almaları sağlanıyor. Yaz kurslarına sürekli katılan öğrencilerimizden başarılı olarak Spor Liselerini kazananlar oluyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor, gururlandırıyor. Gülnar Belediyesi olarak, çocuklarımızın, gençlerimizin her zaman yanındayız. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.