Yerel »

Sosyal Medyada Paylaşılan Görüntüler Tepki Almıştı! Mersin Polisi Madde Bağımlısı Kadına Ulaşarak Tedavinin Başlamasını Sağladı

Bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde yayınlanan görüntülerde kucağında bebek varken çakmak gazı çektiği iddia edilen kadına ulaşıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Konuyla ilgili olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘’ Bazı sosyal medya hesapları ve ajanslarda yayınlanan görüntülerde, bir annenin kucağında bebeği ile gezerken, elinde bulunan çakmak gazını soluduğu görülmüştür. Konu ile ilgili olarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından şahıs ile yapılan görüşmede uzman desteğine ve tedaviye ihtiyacının olduğu tespit edilmesi üzerine, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri ile irtibata geçilerek uzman desteği alması sağlandı’’ denildi.
 
Ayrıca ismi geçen kadının AMATEM’de tedavi altına alındığı da vurgulandı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.