Tarsus » Yerel » Adana »

Hayvan Hırsızları Mersin İli Jandarma Komutanlığı Ekiplerinden Kaçamadı

Mersinde çalınan hayvanlar Adana’da bulunarak sahibine teslim edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçesi Arıklı Mahallesinde ikamet eden bir vatandaşa ait ahırdan 16 adet küçükbaş hayvanın çalınması üzerine; vatandaşın bin bir emekle beslediği hayvanları bulmak, hırsızları yakalamak amacıyla olayın hemen ardından özel bir çalışma ekibi kuran Mersin İl Jandarma Komutanlığı olayın aydınlatılması amacıyla araştırmalaa başladı.
 Jandarma tarafından yapılan araştırmalar sonucunda hayvan hırsızı 2 şahsı tespit edilerek Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde iki ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
2 şüpheli şahıs yakalaynarak gözaltına alınırken  ayrıca ekipler çalınan hayvanların satılmak üzere Adana ilinde başka bir şahsa teslim edildiğini belirledi. Hayvanları satılmadan sahibine teslim etmek üzere ekipler Adana ilinde bularak el koydular.  Mersin İl Jandarma Komutanlığınca; 16 adet küçükbaş hayvanın sahibine teslim edildiği, gözaltına alınan 2 şahsın işlemlerinin tamamlandıktan sonra ise adli makamlara sevk edileceği belirtilerek, vatandaşın emeğine göz diken suçlularla mücadelenin 7/24 aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.