Tarsus » Yerel »

Vali Ali İhsan Su, Mersin-tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) İle Tarsus OSB (Tosb) Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantılarına Başkanlık Etti

İlk olarak MTOSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Vali Su, toplantının ardından bazı işletmelere ziyaretlerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Çalışanlarla da bir araya gelen Vali Ali İhsan Su, “kolay gelsin” diyerek çalışanlara başarılar diledi.
Vali Su, Tarsus OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısına Başkanlık Etti
Vali Ali İhsan Su, işyeri ziyaretleri sonrasında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ın kurbanlık çamtepe’deki ofisinde gerçekleştirilen Tarsus OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet toplantısına başkanlık etti.
Toplantılarda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.