Anamur » Yerel »

Mersin’in Anamur İlçesinde Tünel Girişindeki Aydınlatma Direğinin Beton Bloğuna Çarpan Araç Parçalandı! Feci Kazada 2 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Yürekleri yakan kaza sabaha karşı Mersin-Antalya D-400 karayolu tüneller mevkiinde meydana geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Demirören Mahallesi D-400 karayolunda Antalya'ya giden Yusuf Çağlar (52) yönetimindeki 01 AU 226 plakalı otomobil, sabah saat 05.00 sularında tünel girişindeki aydınlatma direğinin bulunduğu beton bloğa çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle parçalanan araç hurdaya dönerken olay yerine çok sayıda sağlık ekibiyle birlikte emniyet ve itfaiye ekipleri de sevk edildi.
 
Yapılan ilk müdahalede sürücü Yusuf Çağlar’ın hayatını kaybettiği belirlendi, hastaneye kaldırılan Mehmet Çağlar’ın (37) ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Kazada yaralanan 1’i bebek 3 kişinin ise tedavilerinin devam ettiği ifade edildi.
 
Feci kazayla ilgili başlatılan tahkikat ise devam ediyor.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.