Yerel »

Mersin Emniyeti Öğrenciler İçin Tedbirlerde "Taviz Yok" Dedi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul önlerinde Pandemi kuralları kapsamında denetim yaptı.


@mersinhaber 'i takip et
Servis şoförleri koronavirüs tedbirleri kapsamında bilgilendirilip araçlar kontrol edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Mersin genelinde durdurulan servislerde öğrenci ve servis görevlilerine korona virüs bilgilendirmesi yapıldı.

Servis araçlarında dezenfektan olup olmadığı kontrol edilirken servis şoförlerinin evrakları da kontrol edilerek Genel Bilgi Taraması yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın talimatlarıyla daha önceden oluşturulan ekiplerle bütün okullar kontrol altında tutuldu.

İl emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada eğitim kurumlarının açılış tarihleri esas alınarak okul servis araçlarına yönelik denetimlerin hafta boyunca kesintisiz yapılacağı belirtilirken eğitim öğretim yılı süresince yaya, okul geçitleri ile servis araçlarına yönelik denetimlere de devam edileceği bildirildi.

Ayrıca açıklamada “Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Okul ve çevresinde, yatay ve düşey trafik işaretlemeleri, hız kontrol elemanları, indirme bindirme cepleri, aydınlatma, okul önü bariyerleri, butonlu sinyalizasyon sistemleri ve benzeri fiziki tedbirler sık sık kontrol edilecektir” denildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.