Yenişehir » Yerel »

Mersin’de Çığlık Atarak Balkona Çıkan Kadın 2.Kattan Düştü! Kameralara da Yansıyan Olay Sonrası Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Olay merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy mahallesinde bulunan bir pansiyonda yaşandı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre iki katli pansiyonun son katında kalan 42 yaşındaki Dilek D., görgü tanıklarının iddiasına göre sabah saatlerinde yardım çığlıkları atarak balkona çıktı. Balkondan aşağıya sarkan kadın daha sonra yaptığı hareketten vazgeçip kendisini tekrardan yukarıya çekti. Bir süre sonra tekrardan balkon korkuluklarına tutunan Dilek D. kendisini aşağıya sarkıttı. Bu sırada odadan gelen bir kişinin ise genç kadının elini tutmaya çalıştığı görüldü. Kameralara da yansıyan olay sonrası Dilek D. 2.kattan yere düştü.
 
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenilen kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.