Yerel »

Mersin’de FETÖ Operasyonu! Çok Sayıda Gözaltı Var

Yakalanan zanlılardan 6’sı serbest bırakıldı 3’ü tutuklandı. Firari durumdaki şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar ise devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma gerçekleştirildi. Yapılan araştırmalar sonrası örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcı kaydı bulunan, mahrem yapılanma içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen ayrıca örgüt içerisinde evlendirme- İzdivaç mesulü olan ve örgütsel faaliyetlere katıldığı anlaşılan şahıslara yönelik 21 Eylül günü Mersin merkezli 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
 
Operasyon neticesinde 9 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 6’sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 3 şüpheli tutukladı. Firari 2 şahısın yakalanması için çalışmalara devam edildiği bildirildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.