Yerel »

Mersin’de Hırsızlık Kamerada! Telefon Tamir Servisine Gelen Hırsız Yapacağını Yaptı, Çaldığı Telefonun Bozuk Olduğu Sonradan Ortaya Çıktı

MersinHaber.com sosyal medya hesaplarında önceki gün paylaşılan ve hırsızlık anının saniye saniye görüldüğü videoda çalınan telefonun tamir edilemeyecek bir arızaya sahip olduğu ortaya çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, geçtiğimiz gün Pozcu’da faaliyet gösteren bir telefon teknik servisinde meydana geldi. Servise gelen bir kişi, elindeki cep telefonunun ekranının sorunlu olduğunu belirterek servis elemanından yardım istedi. Servis elemanının telefonu alarak arkasına döndüğü sırada masadaki başka bir cep telefonunu kaparak(!) iş yerinden uzaklaşan şahıs kameralara yansıdı.

 
Olay sonrası hırsızın çaldığı telefonun, teknik arızası çok zor olan bozuk telefon olduğu ortaya çıktı. MersinHaber.com’a konuşan telefoncu polise şikayette bulunduklarını ifade ederek hırsıza çağrıda bulundu; "O telefon yapılmaz. Geri getir…"
 
Hırsızlık olayıyla ilgili adli sürecin ise devam ettiği kaydedildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.