Yerel »

Mersin Emniyeti Jiletli Yankesiciyi Yakaladı

Mersin'de iki kişinin başvurusu sonucu çalışma başlatan ekipler Jiletli Yankesiciyi yakaladı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
52 yaşındaki Müşteki C.A'nın 8 Eylül tarihinde saat 04:00 sıralarında Metropol İş Merkezinde park içerisinde uyuduğu, uyandığında ise pantolonunun her iki cebinin jilet ile kesilerek cep telefonunun ve 400 TL parasının çalınması olayını bildirmesi ve 33 yaşındaki bir diğer müşteki A.R.K'nin , yine 8 Eylül tarihinde saat 05:00 sıralarında Atatürk Parkı içerisinde bir bankta uyuduğu, uyandığında pantolon cebinin jilet ile kesilerek cep telefonunun çalınması olayını bildirmesi üzerine ekipler çalışma başlattı.
Yandol Büro Amirliği ekiplerinin titizlikle yaptığı kamera çalışmaları neticesinde her iki olayın, benzer suç kayıtları bulunan 48 yaşındaki M.K. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. 20 Eylül Pazartesi günü yapılan operasyon neticesinde şüpheli M.K. ekiplerce yakalanarak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı 21 Eylül tarihinde her iki olaydan mevcutlu olarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.