Tarsus » Yerel »

Mersin’in Tarsus İlçesinde Silahlı Bıçaklı Kavga! Kavgaya Karışan Şahıslar Polis Ekiplerince Yakalandı, Yaralılar Var

Yaralı 3 kişinin durumunun iyi olduğu kaydedildi, olay yerinde çok sayıda boş kovan ve dolu fişek tespit edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre kavga saat 11.00 sularında ilçeye bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi 1727 sokak üzerinde yaşandı. A.Ş. (35) ile İ.B. (54), C.B. (29) ve O.B. (21) arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrası taraflar silah ve bıçakla birbirlerine saldırırken A.Ş. sağ diz kısmından 2 kurşun ve baş kısmından aldığı darp neticesinde yaralandı.
 
Yine kavgaya karışan C.B. bıçakla sol kolundan, İ.B. ise sağ ve sol elinden bıçak darbeleri aldı. Yaralı 3 kişinin genel sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edilirken olay yerine polis ekipleri de sevk edildi.
 
Sokakta yapılan çalışmada O.B. tarafından kullanıldığı tespit edilen 1 adet tabanca, A.Ş. tarafından kullanılan 1 adet bıçak ele geçirildi. Bölgede bulunan 4 adet 7.65 mm boş kovan ile 2 adet 7.65 mm dolu fişeğe ise ekiplerce el konuldu.
 
Kavgaya karışan tüm şahısların yakalandığı, başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.