Akdeniz » Toroslar » Yerel » Asayiş »

Hırsızlık Yaparak Evlerden Ziynet Eşyası Çaldığı İddia Edilen Kadın Yakalandı

Mersin'de evlerden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğünce bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemde Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde evlerde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.
Ekipler bölgedeki güvenlik kameralarını izleyerek evlerden ziynet eşyaları (2 adet altın bilezik, 1 adet altın künye ve 1 adet alyans yüzük) ile yaklaşık 6 bin lira para çalan şahsın kadın şüpheli B.H. olduğunu tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Ekipler, şahsı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen B.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Hırsızlık anı ise bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere göre çocuğuyla birlikte rahat bir şekilde evlere giren kadın, bir süre içerde kaldıktan sonra çıkarak bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.