Erdemli » Spor »

Gençlerin Kente Dair Fikir ve Projelerini Sunabilecekleri Erdemli Belediyesi Gençlik Meclisi Başvuruları Devam Ediyor

Mecliste yer alıp, kente dair önerileri dile getirmek isteyen gençler, 20 Kasım 2021 tarihine kadar kayıt olup “Erdemli Belediyesi Gençlik Meclisinde” yer alabilecek.


@mersinhaber 'i takip et
Erdemli’de yaşayan gençlerin, kent yönetimine doğrudan katılımlarını sağlayacak, gençlerin problemlerini doğrudan dile getirebileceği, gençlerin istedikleri komisyonlarda görev alarak, projeler üretip geliştirebileceği, kamu kurum ve kuruluşları ile doğrudan iletişime geçebilecekleri, gençlerden oluşan, demokratik siyaset üstü bir yapı olan Gençlik Meclisi başvuruları devam ediyor.
15- 21 yaş arası Erdemli’de ikamet eden ya da üniversite okuyan tüm gençler koşulsuz olarak Erdemli Belediyesi Gençlik Meclisine katılabiliyor.
Gençlik Meclisinde, Gençler bu mecliste, Çevre ve Şehir Sorunları Komisyonu, Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyonu, Kültür – Sanat ve Turizm Komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu, Engelliler Komisyonu, Mahalle Temsilcilikleri Komisyonu, Dijital Bilişim ve Sosyal Medya Komisyonu’nda görev alabilecek.
Başvurular; https://genclikmeclisi.erdemli.bel.tr/



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.