Yerel »

Mersin Milletvekili Özkan Atatürk'ün 83. Ölüm Yıldönümünde Atatürk'ü Andı

AK Parti Mersin Mileltvekili Hacı Özkan Atatürk'ün 83. Ölüm Yıldönümünde anma mesajı yayımladı


@mersinhaber 'i takip et
Özkan "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha saygı, şükran ve rahmet ile anıyoruz."

Özkan mesajında şu ifadeler eyer verdi;

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk; fikirleri, hayata geçirdiği eserler ve milletimize bıraktığı milli ve manevi değerler ile gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk, yas ve ağıtlarla değil, medeniyetin zirvesine doğru yükselen bir Türkiye ile ruhu şad olacaktır.
Atatürk'ün "Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!" sözünü ilke edinerek, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı teyit ederek, yüce milletimizin güvenine layık olma kararlığımızla, ekonomimizi büyüterek çalışmaya devam edeceğiz.
Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümüne yaklaştığımız bu dönemde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde ülkemizi tüm dünyada ihracattan savunma sanayine her alanda adından söz ettiren bir ülke konumuna getirmiş bulunuyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma yolunda bıkmadan usanmadan azimle çalışarak, yaşatmak ve diri tutmak, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve kahraman ecdadımıza minnet borcumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle; Vefatının 83. yıldönümü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.