Tarsus » Yerel »

Vali Grolich de Tarsus’ta Bulunmaktan Dolayı Memnun Olduğunu Belirtti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Çek Cumhuriyeti Güney Moravia Bölge Valisi Jan Grolich ve beraberindeki heyeti konuk etti.


@mersinhaber 'i takip et
Ziyarete, Çek Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Pavel Danek, Çek Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ufuk Bozkaya ve beraberindeki heyet ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İbrahim Evrim katıldı. Başkan Koçak, heyeti ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Tarsus ekonomisi, yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.
Vali Grolich de Tarsus’ta bulunmaktan dolayı memnun olduğunu belirterek, Çek Cumhuriyeti olarak özellikle inovasyon ve teknoloji odaklı çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi. Ziyarette işbirliği ve yapılacak ortak çalışmalar hakkında istişare yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.