Tarsus » Yerel »

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Emre Geçim'e, Kızılay'dan Bronz Madalya

Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi Yazı işleri Müdürü ve Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Emre Geçim Kızılay'a 12. Kan Bağışını yaparak bronz madalya aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Yarenlik alanında bulunan Kızılay Yarenlik Kan Merkezine giderek 12. Kan Bağışını yapan Geçim, 2020 yılında 10 uncu Kan bağışını yaptığı için bronz madalya almaya hak kazandı.
Tarsus Kızılay Yarenlik Kan Merkezi sorumlu doktoru Barış Kaya'nın elinden madalyasını alan Geçim, "covid 19 salgını nedeniyle insanların kan vermekten korkmamasını hatta bu dönemde daha da çok kana ihtiyaç olduğunu belirterek mutlak suretle herkesi kan vermeye davet ediyorum. Tarsus Yarenlik Kızılay kan merkezi çalışanlarına ve sorumlu doktoru Barış Kaya insanlara yaklaşımları ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. 12. Kan bağışını yaptım hedefim 35 kan bağışı yapıp altın madalya alarak insanları kan vermeye teşvik etmek." dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.