Gülnar » Yerel »

Kaybolduktan Sonra Cenazesine Ulaşılan Küçük Müslüme’nin Cansız Bedenini Bulan Kadın Çoban Müge A nlı’ya Konuştu

Cenazeyi bulan Ayşe Bacak, Müslüme’nin ayakkabıları ve kıyafetinin cesedin bulunduğu noktadan başka bir yerde olduğunu söyledi.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal’a ağlıyor. 10 Kasım günü Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni ailesinin kaldığı çadırdan 5 km uzakta bulunan küçük kızın cenazesini gören kadın çoban Ayşe Bacak, Müge Anlı’nın programında konuştu. Bacak; ‘’ Keçi otlatıyordum, köpekler havlayınca peşlerine gittim. O sırada da kızı buldum. Şalvarı, kıyafetleri ve ayakkabıları başka yerdeydi" şeklinde konuştu.
 
Müslüme’nin cenazesinin bulunduğu noktada Müge Anlı ekibine röportaj veren Ayşe Bacak, kıyafetlerde kan lekesi veya başka bir iz fark etmediğini belirterek korkup o noktadan uzaklaştığını, önce eşini aradığını, ona ulaşamayınca ise kardeşini aradığını söyledi.
 
Öte yandan Müslüme’nin anne ve babasının da aralarında bulunduğu bazı yakınlarının sorgu işlemlerinin de henüz bitmediği öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.