Yerel » Asayiş »

Mersin'de Hırsızlık Yapan Şüpheliler Yakalanarak Tutuklandı

7 farklı ikametten hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl merkezinde kapı kilit göbeğini kırmak suretiyle 7 farklı ikamette hırsızlık olayları meydana gelmiş, olaylarda müştekilere ait ziynet eşyaları, elektronik malzemeler, paralar ve kişisel eşyaları çalınmıştı
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayları gerçekleştiren şüpheli şahısları tespit etmek için şüphelilerin ikametlerine gelirken ve kaçarken kullanabilecekleri güzergâhlardaki 100 e yakın güvenlik kamera kayıtlarını izledi ve olayları gerçekleştiren şahısların Ü.K. ve Ö.H. isimli şüpheliler olduklarını tespit etti.
Şüpheli şahıslar 24 Kasım tarihinde kalmış oldukları adrese yapılan operasyon sonucunda çalmış oldukları tablet, cep telefonu, fotoğraf makinesi, ziynet eşyaları ve 150 gr uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı. Hırsızlık zanlıları işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.