Yerel »

Mersin Büyükşehir'e Ait Eşyalara Zarar Veren Şüpheliler Yakalandı

Mersin emniyeti kamu malına zarar verenleri yakalayarak haklarında adli işlem başlatıldı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İnönü Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Özgecan Aslan Meydanı yanında bulunan, Mersin Büyükşehir Belediyesine ait, Bizim Kafe isimli işyeri bahçesinde bulunan masa, sandalye ve çiçek saksısına zarar verildiği olayının bildirilmesi üzerine olayla ilgili Polis Merkez Amirliğince "MALA ZARAR VERME" olayından tahkikat başlatıldı.
Konu ile ilgili şüpheli şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalarda elde edilen kamera kayıtlarının yapılan çözümlenmesinde, olayı gerçekleştiren şahısların İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık ve Kasten Yaralama Suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan B. C. E. ve Kasten Yaralama ve Dolandırıcılık suçlarından şüpheli olarak kaydı bulunan C. B. G. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısların ekiplerce yakalanarak nöbetçi C. Savcısının talimatları doğrultusunda gerekli adli işlemler yapıldığı öğrenildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.