Tarsus » Sağlık » Yerel »

Op. Dr. Mehmet Yunus Seven "Hizmetlerimizden Asla Ödün Vermedik."

Yılbaşı nedeniyle bir kutlama yayınlayan Op. Dr.Seven "Sağlık, insan hayatındaki en önemli unsurdur. Sevdiklerimize en güzel hediye kendi sağlımızdır.”


@mersinhaber 'i takip et
2008 yılında bu yana Göz sağlığı alanında teknolojik yenilikleri takip ederek Tarsus ve çevre illere en kaliteli hizmeti vermeye özen gösteriyoruz. Bu süreçte Tarsus Maya Göz Merkezi olarak sürekli büyüyor ve kendimizi geliştiriyoruz.
Her şeyden önce sağlık diliyorum…
Göz Doktoru olarak halkımızın göz sağlığını kaybetmeden önce bilinçlenmesi için elimizden gelen en yüksek gayreti sarf etmeye çalışıyoruz. Gerek Muayene sürecinde bilgilendirme gerekse sosyal medya üzerinden göz sağlığı üzerine vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Göz en önemli duyu organımız olup, görmeyi kaybetmek bir bireyin başına gelebilecek en kötü olaylardan birisidir. Bu sebeple, düzenli göz muayenelerimiz yaptırıp, gözlerimiz kontrol ettirmek çok önemlidir. Bu nedenle önce Göz Sağlığı diyoruz.
Yeni yılın, başta Tarsuslu hemşerilerimize, ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmadığı bir yıl olması dileklerimle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.