Anamur » Yerel »

Mersin’in Anamur İlçesinde Korkutan Patlama! Gece saatlerinde Kalorifer Kazanı Bomba Gibi Patladı

Mahallede kısa süreli paniğe yol açan patlamada can kaybı ve yaralanma meydana gelmemesi büyük teselli oldu.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre olay ilçeye bağlı Yeşilyurt Mahallesinde yaşandı. Gece saatlerinde bir binanın kalorifer kazanı akşam saatlerinde bomba gibi patladı. Patlamanın şiddetini duyan mahalle sakinleri kısa süreliğine korku ve kısa süreliğine panik yaşadılar. Ölü ve yaralanmanın olmadığı patlamada maddi hasar oluştu. Binanın otoparkında bulanan araçların camları kırıldı, araçlar kullanılamaz hale geldi. İtfaiye, patlamanın ardından kazan dairesinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç olay yerine giderek inceleme bulunup yetkililerden bilgi aldı. Kılınç yaptığı açıklamada;  ''Yeşilyurt mahallemizde kalorifer kazanının infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamanın gerçekleştiği Zekiye Bal apartmanının bulunduğu bölgeyi ziyaret ederek olay hakkında bilgi aldık. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmaması ile teselli bulduğumuz patlamadan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum'' dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.