Silifke » Siyaset » Yerel »

Mersin’in Silifke İlçesi Eski Belediye Başkanı Mücahit Aktan Tahliye Edildi

31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den Silifke Belediye Başkanı seçilen Mücahit Aktan, kız kardeşinin hayatını kaybettiği olay sonrası tutuklanmıştı.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre Ermenek Kaplı Cezaevi’nde tutuklu iken tahliye edilen Mücahit Aktan Silifke’ye döndü. Aktan’ın tahliye haberini sosyal medya hesabından paylaşan MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay; ‘’ Kıymetli abim, dostum, başkanım tahliye olmuştur. Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Hoş geldin Mücahit Aktan’’ ifadelerini kullandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ
8 Mayıs 2019 gecesi yaşanan olayda Mücahit Aktan’ın kız kardeşi Meryem Aktan evinde silahla başından vurulmuş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen olaydan 2 ay sonra 5 Temmuz günü hayatını kaybetmişti. Sonrasında gözaltına alınan Mücahit Aktan tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, Silifke Belediye Başkanlığı görevine ise meclis üyelerinin oylarıyla Sadık Altunok seçilmişti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.