Yerel » Asayiş »

Mersin Polisinden Kaçak Silah Operasyonu

Mersin'de silah ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 şüpheli tutuklandı, çok sayıda ateşli silah ele geçirildi


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ve KOM Şube Müdürlüğünce, Mersin ilinde silah ticareti yapan şahıslara yönelik yoğun çalışmalar kapsamında tespit edilen araç içerisinde yapılan aramada; 20 adet sigsauer marka 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan 50 yaşında M.S. ve 58 yaşında G.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı 26.01.2022 günü mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak ceza evine teslim edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğünce, il merkezi ve ilçelerde şüpheli şahısların tespiti, yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalarda son altı ay içerisinde, 499 adet ruhsatsız tabanca ve 247 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi..

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.