Toroslar » Tarsus » Yerel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsuslu Çocuklara Kar Sevinci Yaşattı. Büyükşehir Ekipleri, Torosların Zirvesinden Kamyonlarla Taşıdıkları Karları, Yarenlik Alanı Saat Kulesi Önüne Döktü

Aynı şekilde Tarsus’un dezavantajlı mahalleleri arasında yer alan Kemalpaşa Mahallesi ve Tozkoparan Mahallesi’nde de, muhtarlarla yapılan görüşmeler neticesinde uygun noktalara kar döküldü.


@mersinhaber 'i takip et
Dün akşam saatlerde dökülen ve duyurusu yapılan karları görmek için sabahın ilk saatlerinde çocuklar, anne ve babalarıyla da birlikte Yarenlik Alanı’na akın ettiler. Kartopu oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendiler.

Vahap Amcaları’ndan çocuklara sürprizler
Kar sevinci yaşayan çocuklara Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ikramı olan kek ve sütler de dağıtıldı.

Oğlunu alarak Yarenlik Alanı’na gelen Mahir İlhan, “Çok güzel bir düşünce. Oğlum çok mutlu oldu. Diğer çocuklarda çok mutlular ve eğleniyorlar. Sürpriz ikramlarda yapıldı. Bu konuda sayın Başkana teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.