Tarsus » Yerel »

Mersin Tarsus’ta Sahte Deterjan Üreticilerine Operasyon

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce Vatandaşın Huzuru ve Güveni Amacıyla İlçe Genelinde Genel Asayiş Uygulaması Yapıldı


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce vatandaşın huzuru ve güveni amacıyla İlçe genelinde yapılan Genel Asayiş Uygulamalarında; Temizlik ürünlerinde merdiven altı üretim yaptığı tespit edilen B.C. isimli şahsın Eski Ömerli Mahallesindeki imalathanesinde yapılan aramada, bilindik ve yaygın birçok temizlik markaların etiket ve kutularının kullanıldığı, 2472 kg. toz deterjan ve 5298 Litre sıvı temizlik ürünleri, temizlik ürünlerinin paketlemesinde kullanılan karton kutu, boş bidonlar ve markalara ait etiketler ile sahte temizlik ürünlerinin üretimi, dolum ve paketlemelerinde kullanılan makinalar ele geçirildi. Şüpheli şahsa ise gerekli yasal işlem başlatıldı.
Uygulamalarda Suriye uyruklu E.R. isimli şahıstan toplamda 55 gram metamfetamin olarak tabir edilen uyuşturucu madde elde edilirken uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılan şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Bağlar Mahallesinde de G.G. isimli şahıstan toplamda 85 gram kubar esrar olarak tabir edilen uyuşturucu madde elde edildi, şahsa gerekli yasal işlem yapıldı.
Uygulamalarda D.G. - O.Y. - E.K. – A.Y. isimli şahıslardan toplamda 4 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 37 fişek elde edilirken şahıslara gerekli yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.