Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısının Ardından Basın Açıklaması Yaptı

Kabine Toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Kabine'de gerektiğinde yeni değişiklikler yapabileceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Revizyona gitmemiz normaldir. Her değişim bir bayrak yarışıdır. Bizim için asıl olan ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak, gençlerimize 2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiye'yi emanet etmektir." ifadelerine yer verdi.
Sanayi kuruluşlarına uygulanan kısmi enerji kesintisini önemli ölçüde azalttıklarını bildiren Erdoğan, yakında tümüyle kaldıracaklarını söyledi.
Elektrik tarifelerinin yeniden düzenlenmesi için talimat verdiğini söyleyerek konuşmasını sürdüren Erdoğan, En düşük tarifede günlük 5 kilovat olarak hesaplanan elektrik tüketim tutarını 7 kilovata, aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkardıklarını, Şubat ayında sarf edilecek elektriğin faturasının, vatandaşların lehine yapılacak yeni düzenlemeye uygun şekilde geleceğini dile getirdi.
Dezavantajlı ailelerin anaokuluna ve ana sınıfına devam eden çocuklarına yönelik yıllık 500 milyon liralık yeni bir destek paketini hayata geçirdiklerini müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, engellilere yönelik bu yılın ilk memur atamasını 8 Şubat'ta yapılacağını belirtti ve kamuya 2 bin 927 engelli memur atanacağının bilgisini verdi. Ayrıca çiftçiye destek için 2022 tarımsal destek ödemesini 29 milyar liraya çıkardıklarını müjdeledi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.