Silifke » Yerel »

Silifke Polisi Soluksuz Çalışıyor

Mersin'in Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Büro Amirliği Ekiplerince bandrolsüz kaçak içki ve elektronik sigara ticareti yaparak, vergi kaçırıp devleti yüklü miktarda zarara uğratanların tespit ve yakalanmaları yönünde çalışma başlatıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Sürdürülen çalışmalar kapsamında; 700 adet Gümrük Kaçağı Elektronik Sigara, 13 Şişe Gümrük kaçağı Rakı Viski ele geçirilirken, Gümrük Kaçağı malzemeleri (KKTC Ulkesinden Ülkemize Çantacılık yolu ile (Yolculardan Toplamak Sureti ile) geçiren A.V.K. İsimli şahsa 5607 SKM’den işlem yapılıp adli mercilerce serbest bırakıldı.
Silifke Susanoğlunda bir iş yerinde yapılan çalışmada 3600 adet Boş Makaron, 90 Paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilirken, yabancı uyruklu B.F isimli şahsa 5607 SKM’den işlem yapılarak adli mercilerce serbest bırakıldı.
Silifke ilçesi Gazi Mahallesinde de E.Y. isimli şahıstan 3 fiş halinde 7 gr. Esrar Maddesi ele geçirilirken bahse konu şahısa TCK 191 Uyuşturucu Kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.