Yerel »

Büyükşehir’den 14 Şubat’a Özel Renkli Figürler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi kentin farklı noktalarına birbirinden renkli süslemeler yerleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, birçok çift için özel bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde kenti sevgi ve aşk temalı figürlerle süsledi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi marangozhanesinde 14 Şubat temalı figürler, rekreasyon uzmanı tarafından tasarlandı ve ustalar tarafından yapımı tamamlandı.
Aralarında kalp, ayıcık ve “aşk” yazısının olduğu renkli ve eğlenceli figürler ile ışıklandırmalar, Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından Taş Bina önü, Balıkçı Barınağı, Muğdat, Göçmen, Marina, Kampüs ve Babil Kavşağı’na yerleştirildi. Yapılan ışıklandırmalar ve kavşaklara yerleştirilen figürler görenlerin beğenisini kazandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.