Tarsus » Yerel »

Tarsus Polisi Cinayet Olayını Aydınlattı

Mersin'in Tarsus ilçesinde tartıştığı şahsı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren şüpheli, polisin çalışması sonrası yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus’ta bir mahallede aralarında çıkan tartışma sonucu 32 yaşındaki Sami Mert Pehlivan isimli şahsın husumetli olduğu arkadaşı H.M.B.’ye çivili sopa ile vurmasının ardından, H.M.B. bıçak ile Pehlivanı yaralamış ve olay yerinden kaçmıştı. Yaralanan şahıs kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Asayiş Büro Amirliği Cinayet Kısım ekiplerince diğer şüpheli D.G. isimli şahıs olay yerinde yakalanırken, olayı gerçekleştiren şüpheli H.M.B. isimli şahıs ise yapılan çalışmalar sonucu kısa süre içerisinde saklandığı adreste yakalandı. Ayrıca daha önceden ‘Kasten Yaralama ve Tehdit’ suçlarından kaydı olduğu tespit edilen şahıslar gerekli işlemler yapıldıktan sonra gözaltına alınarak adli mercilere sevk edildi.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.