Tarsus » Yerel » Asayiş »

Mersin Tarsus'ta Abdullah Taşkıran'ın Öldürülmesi Olayının Cinayet Zanlısı Yakalandı

Bıçaklanma ve darp anları güvenlik kamerasına yansıdı


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Edinilen bilgilere göre Tarsus’ta bir işyerine gelen müşteri A.T. isimli şahıs barda bulunan kadın çalışanlar sebebiyle işyeri sahibi ve çalışanları ile tartışmaya başladı. Olay sonrası işyerinden ayrılan A.T. saat:00:30 sıralarında işyerine tekrar gelerek işyeri çalışanları ve müşteriler tarafından kovalanarak Ali Menteşeoğlu Caddesi üzerinde kesici alet ile yaralanarak darp edilmesi sonucu hayatını kaybetti. ​
Asayiş Büro Amirliği Cinayet Kısım ekipleri tarafından olay yeri çevresinde yapılan araştırma sonucunda, işyerine müşteri olarak gelen F.G. isimli şahsın A.T.’yi yol üzerinde kesici alet ile yaralayarak olay yerinden uzaklaştığı, işyeri çalışanları A.K. ve M.K.’nın A.T. yi darp ettiği tespit edildi. Olay yerinden uzaklaşan F.G. Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan arama sonucunda yakalandı.
Olay ile ilgili işyeri çalışanı M.H.K.’nın üzerinden 1 adet Tabanca ve işyerinde yapılan aramada 1 adet kesici alet ele geçirildi. Olay ile ilişkilendirilen 8 şahıs gözaltına alınırken yapılan işlemlerin ardından M.H.K., M.K., A.K., isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, cinayet zanlısı F.G. ise tutuklandı.
Ayrıca; şüpheli F.G, A.K. ve M.K.’nın Kasten Yaralama, Yağma ve Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma suçlarından kayıtları olduğu anlaşıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.