Tarsus » Dünya » Yerel »

Ünlü Sanatçı Seda Sayan Mersinli İsimle Evleniyor! Teklifi Kabul Etti…

Seda Sayan’ın, Tarsuslu vokalist Çağlar Ökten ile dünya evine gireceği iddia edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Ulusal basında yer alan haberlere göre Seda Sayan sunuculuğunu yaptığı TV programında birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten'den aldığı evlilik teklifine 'evet' cevabını verdi. Ökten’in  geçtiğimiz 14 Şubat gecesi Beyoğlu'nda bulunan bir mekanda ünlü sanatçıya evlilik teklifi ettiği ve Sayan’ın da bu teklifi kabul ettiği belirtildi.
 
Posta gazetesinden Ali Keser’in haberine göre bir mücevher fuarında görüntülenen Seda Sayan; ‘’ Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak nikahımızı. Şahitler belli ama haklarında detay vermek istemiyorum şimdilik. Nikah sonrası bir yemek daveti vermeyi düşünüyoruz. Gelinliğim sade ve abartısız olacak. Çağlar vokalistlik yapıyordu. Ama bundan sonra tek başına sahneye çıkacak" dedi.
 
Öte yandan düğünün 20 Mayıs günü gerçekleşeceği ileri sürüldü.
 
ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR?
21 Haziran 1987 Tarsus doğumlu olduğu bilinen Çağlar Ökten İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Ökten, Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı TV programında solistlik yapmaktadır.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.