Yerel »

Jandarmadan Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Denetimi

Motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerinin karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla Mersinde Jandarma ekipleri denetim gerçekleştirdi


@mersinhaber 'i takip et
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından; motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik hız, şerit ve ışık ihlali, yaya yoluna çıkma, ters yönden araç kullanma, plaka görünürlüğünü kasten bozarak sürücü belgesiz ve kasksız olarak araç kullanma hususlarında trafik denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde; 783 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü denetlenirken, sürücüler üzerinde algıda yakalanma duygusunun oluşturularak motosiklet kazalarında bir önceki yıla göre %33 azalma meydana geldiği belirtildi. Mersin İl Jandarma Komutanlığı olarak “Söz Konusu İnsan ise; Trafikte “1” Can Kaybı Bile Fazladır” mottosu ile hareket edildiği, sürücülerin ve diğer yol kullanıcıların can güvenliğini sağlamak için denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.