Anamur » Sağlık » Yerel »

Mersin’in Anamur İlçesinde 80 Yaşındaki Vatandaş Ölü Bulundu

Güzergahta bulunan bir vatandaş tarafından fark edilen durum sonrası olay yerine ekipler sevk edildi.


@mersinhaber 'i takip et
Anamur Postası’nda yer alan habere göre aracı ile  İskele Mahallesi’nden Sanayi istikametine gitmekte olan Lütfi Söğüt, Dragon Çayı kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Söğüt’ün ihbarı üzerine olay yerine gelen Sağlık ve Emniyet ekipleri söz konusu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Anamur Sanayi esnaflarından Lütfi Söğüt; ‘’aracım ile İskele’den  Sanayi  istikametine giderken Dragon Çayı kenarında hareketsiz vaziyette yatan birinin olduğunu fark ettim. Kornaya basmama ve seslenmeme rağmen hiç hareket etmediğini  görünce emniyet güçlerine  ve sağlık ekiplerine haber verdim. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaklaşık 80 yaşlarındaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi’’ dedi.
 
Bulunan cansız bedenin Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı Recep B.’ye ait olduğu tespit edildi. Cenazenin hastane morguna kaldırıldığı, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.