Yerel »

Mersinli Fenomen Mehmet Furkan Ödüle Doymuyor

Yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda ulusal medyada adından sıkça söz ettiren Mersinli fenomen Mehmet Furkan ödül almaya devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Daha önce birçok kez ulusal ve yerel organizasyonlarda ödül alan Mehmet Furkan, son olarak İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Medya Ödülleri’nde yılın en iyi içerik üreticisi ödülünü kazandı. Sunuculuğunu Özlem Demir ve Vahe Kılıçarslan’ın yaptığı, aralarında Aydemir Akbaş, Cansever, Çetin Altay, Tuğba Özay gibi ünlülerin de ödül aldığı gecede bir konuşma gerçekleştiren fenomen Mehmet Furkan, “Ürettiğimiz kaliteli içerikler sayesinde en başta annemin büyük destekleri ve takipçilerimizin de destekleriyle Yılın En İyi İçerik Üreticisi ödülüne layık görüldük. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu ödülü aldığım diğer ödüller gibi takipçilerime ve annem adına alıyorum. Takipçilerimizle birlikte inşallah büyümeye devam edeceğiz” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.